Phishing campagnes

Vier keer in het jaar kunnen wij uw medewerkers testen op hun weerbaarheid door middel van een phishingmail te sturen.
Waarom een phishingcampagne?
Herkennen van een phishingmail is cruciaal

Berichten waarin criminelen hengelen naar informatie wordt ook wel phishing genoemd. Via deze mails kunnen criminelen aan bijvoorbeeld je inloggegevens komen. Cruciaal is het herkennen van zo'n nep mail voordat je op een link klikt of je gegevens invoert.

De inzet van een phishing binnen de organisatie geeft een beeld over de schade die mogelijke kan worden aangericht. Wij kunnen precies meten:

  • Wie de mail heeft ontvangen en geopend.
  • Wie er op de link in de valse mail klikt.
  • Wie er vervolgens zijn inloggegevens achterlaat.
  • Wie hebben er gereageerd op de mail.
  • Is de e-mail gemeld als phishing?

Zeker het percentage dat zijn e-mail en wachtwoord achterlaat is een belangrijk meetpunt. Wie weet of ze dit wachtwoord ook op hun werkaccount gebruiken?

Tijdens het opzetten van de phishingcampagne werkt u nauw samen met Arda om de mail te creeeren, de doelwitten te bepalen en de resultaten te analyseren.
Phishing campagne
Phishing campagne
Kies een template mail of bepaal zelf de inhoud

Ieder bedrijf is anders dus niet iedere phishingmail zal hetzelfde resultaat bieden. Kies een van onze template mails zoals bijvoorbeeld deze Linked-In mail die van uw CEO zou komen. Of een track-&-trace mail van DHL. We kunnen iedere optie nabouwen en geven u advies over wat het beste resultaat zal geven.

Phishing email