Hoe ziet zo'n hack eruit? Ervaar het in de cyber security simulatie Steinitz

Genoemd naar de geniale schaakmeester worden diverse partijen in een kat-en-muis spel door de hackersgroep Steinitz schaakmat gezet.

Bekijk de trailer voor Steinitz 1

De simulatie episodes
In iedere episode staat een onderwerp centraal

In de Arda E-learning modules behandelen we onderwerpen in detail. In Steinitz wordt op een filmische manier gesimuleert hoe, als je je niet beschermd, hackers gebruik kunnen maken van zwakke plekken.

In Episode 1 loop je bijvoorbeeld mee met Ellis. Zij heeft zonder dat zij dit weet cruciale data gelekt. Criminelen hebben waardevolle data in handen waar zij het bedrijf mee chanteren.

Binnen een andere episode volg je hoe een CEO van een bedrijf wordt gechanteerd en welke methodes hierbij worden ingezet. Ondanks dat de afleveringen door ons zijn bedacht en gescript zijn onderdelen hiervan gebaseerd op waargebeurde scenario’s.

De 4 Steinitz episodes
Tijdens de film word de film op cruciale momenten even stopgezet voor een vraag en achteraf krijgt de kijker een recap om eventuele vragen te beantwoorden.
responsive priview

Bekijk de trailer voor Steinitz 3

De Recaps
Toelichtingen

Nadat de aflevering is afgelopen wordt door een presentatrice de gehele episode in zijn geheel samengevat. Hierbij worden alle vragen en antwoorden toegelicht.

Steinitz Recap